Cube Air Cooler – reviews – forum – test – waar te koop – kopen – prijs – kruidvat

15
4.6 (92%) 100 vote[s]

Zomers duren steeds langer en zijn ook steeds warmerZomers duren steeds langer en zijn ook steeds warmer. Waar we vroeger nooit behoefte hadden aan een air conditioning, hebben we dat nu vaak ineens wel.

Dat is echter wel een redelijke investering, zeker omdat je het maar een paar maanden per jaar nodig hebt.

Voel en wees cool, overal wanneer je maar wilt

Voel en wees cool, overal wanneer je maar wilt

PROMOTIE!

BEKIJK HET!

www.cube-air-cooler.nl

Dus hoe kun je dan voor verkoeling in huis zorgen, zonder dat je met een hoge rekening komt te zitten? Een ventilator is natuurlijk een makkelijke en goedkope oplossing, maar je kunt gewoon niet slapen met die herrie naast je hoofd.

En op je werk kun je je er ook niet goed mee concentreren, je moet eigenlijk een goedkope én stille oplossing vinden. Gelukkig is die eindelijk ook beschikbaar. De Cube Air Cooler is een luchtverfrisser, klein van formaat en dus draagbaar, makkelijk in gebruik én stil.

Promotie voor CUBE AIR COOLER KOOP NU!

Dankzij het kleine formaat kun je de Cube Air Cooler overal in huis meenemen, waar je ook heen gaat. Hij is, zeker voor zijn kleine formaat, bijzonder krachtig, je voelt de frisse lucht zeker 10 meter ver.

Cube Air Cooler

En op je werk kun je je er ook niet goed mee concentrerenEen grote ruimte zal de Cube Air Cooler niet helemaal verkoelen, maar als je er vlak bij zit maakt het een groot verschil. En niet alleen werkt de Cube Air Cooler verfrissend, hij bevochtigt ook de lucht zodat de luchtvochtigheid goed blijft.

Nog een groot voordeel is hoe makkelijk je de Cube Air Cooler kunt gebruiken.

Natuurlijk moet je eerst de gebruikershandleiding lezen voor gebruik, maar je hoeft maar een paar handelingen te maken voor je verfrissing zult voelen: je vult het waterreservoir met nog geen liter water, je sluit de kabel van het apparaat aan op een usb poort, en je kiest in welke stand je de Cube Air Cooler wilt zetten, hoog, gemiddeld, of laag.

En dan voel je al direct de frisse lucht vrijkomen! Dankzij de Cube Air Cooler heb je niet langer last van de hete tijden in ons land. Geen slapeloze nachten meer, waarbij je zwetend en woelend in je bed ligt.

Geen lange dagen op kantoor meer, waarbij je direct al geïrriteerd bent van de warmte. En geen zeurende kinderen meer, die lusteloos zijn door de hitte! Cube Air Cooler is een revolutionaire oplossing voor de zomer.

En al kun je de Cube Air Cooler niet in de winkel vinden, het is makkelijk om hem snel in huis te halen: je kunt hem via de website meer op de website van de fabrikant bestellen, en aan een goede prijs, al je je bedenkt hoeveel je van de luchtverfrisser zult genieten en hoe veel beter de zomerdagen voortaan zullen zijn.

Cube Air Cooler – ervaringen – Kruidvat – waar te koop

Al na deze introductie sta je waarschijnlijk te springen om naar Kruidvat te gaan en een Cube Air Cooler aan te schaffen. De Cube Air Cooler is echter niet verkrijgbaar bij Kruidvat of een andere winkel, de Cube Air Cooler is alleen te koop via de officiële website meer op de website van de fabrikant.

Cube Air Cooler – ervaringen – Kruidvat – waar te koop

Op andere websites, en waarschijnlijk in veel winkels, zul je soortgelijke producten vinden, die echter niet zo goed werken als de Cube Air Cooler. De ervaring met een ander product zal een stuk minder goed zijn.

Promotie voor CUBE AIR COOLER KOOP NU!

Andere producten zijn niet zo krachtig en kunnen niet zo lang aan één stuk werken, het waterreservoir van de Cube Air Cooler moet je pas na acht uur bijvullen, hij draait dus lang genoeg om de nacht mee door te komen. Veel andere luchtverfrissers moet je elke paar uur weer bijvullen, wat nog te doen is tijdens een werkdag, maar je wilt natuurlijk niet midden in de nacht op moeten staan omdat je toch weer in het zweet ligt te baden.

Geen enkele luchtverfrisser biedt zulke goede ervaringen als de Cube Air Cooler, ga dus niet naar een winkel maar bestel hem via meer op de website van de fabrikant.

Cube Air Cooler – werkt niet – radar – review

Cube Air Cooler – werkt niet – radar – reviewOnline zul je veel reviews vinden die zeggen dat de luchtverfrisser niet werkt, maar dit zal altijd over een andere luchtverfrisser gaan. De Cube Air Cooler is nog niet onder de radar van veel mensen gekomen, dus het vinden van reviews kan wat lastiger zijn, al zijn ze wel bijzonder positief.

Een review die zegt dat de Cube Air Cooler niet werkt hebben we niet kunnen vinden. Wel een aantal positieve reviews, en zodat je zelf niet verder hoeft te zoeken, delen we die graag met jullie. Al is dit toch maar een greep uit de reviews die te vinden zijn, je zult er toch nog meer kunnen vinden.

We hebben thuis geen airconditioningWe hebben thuis geen airconditioning. We hebben altijd een ventilator gehad en het lawaai daarvan is erg storend.

Mijn man heeft er eentje gekocht om eens uit te proberen. Na een week hebben we drie meer gekocht, één voor elke kamer.

Wanneer het zomer werd, begonnen we ons thuis altijd zorgen te maken over de stroomrekening door het hoge energieverbruik van de airconditioners.

Wanneer het zomer werd

Dit jaar hebben we een CoolPower aangeschaft en al tijdens de eerste maanden merkten we het verschil.

Ons energieverbruik was niet gestegen!

Wij hebben een aircoolerWij hebben een aircooler  meer op de website van de fabrikant gekocht voor de boven verdieping… cube air cooler kan je op verschillende standen zetten en met water vullen..

Hier staat deze op de overloop en de deuren van de slaapkamers staan open en moet zeggen het doet wel een verschil af hoor!!

Als je deze echt op de slaapkamers zet gaat het er frisser worden..is een leuk ding

Promotie voor CUBE AIR COOLER KOOP NU!

Ik deel een flat en we hebben geen airconditioningIk deel een flat en we hebben geen airconditioning. Daarom wilde ik er eens eentje uitproberen.

Ik ben er heel blij mee en mijn flatgenoten hebben er ook al een besteld!

Ik kocht er 2 voor in de kinderen hun kamer op zolderIk kocht er 2 voor in de kinderen hun kamer op zolder. Ik las ervoor alle reviews dus toch met een klein hartje. Gezien de grote van de cooler vind ik dat hij prima doet wat ik er van verwacht.

Neen het maakt een kamer niet fris tot 18° (overigens zeer ongezond als het buiten heet weer is), maar mijn kind van 2,5 slaap nu mooi in door gerichte matige verfrissing, zonder ziek te worden.

1 tip, voeg ijsblokjes toe aan het water als het echt extreem1 tip, voeg ijsblokjes toe aan het water als het echt extreem warm is en zet hem een half uurtje voor je gaat slapen al op, de kamer zal dan toch net dat aangename beetje frisser zijn.

Ik ben tevreden!

Cube Air Cooler – kopen – forum – Nederland

Cube Air Cooler – kopen – forum – NederlandDit is het moment dat je de Cube Air Cooler wilt kopen, om te voorkomen dat je volgende zomer zonder zit en weer zwetend de dag en nacht moet doorbrengen. Als je in Nederland woont, wordt de Cube Air Cooler gratis binnen een paar dagen al thuisbezorgd.

Je kunt op geen forum al veel ervaringen met de Cube Air Cooler vinden, beter is hier niet op te wachten, zelf de luchtverfrisser te kopen en daarna zelf je mening te plaatsen op een forum, om met anderen te delen hoe geweldig je hem vindt. Nogmaals, vanuit Nederland bestel je de Cube Air Cooler via de officiële website meer op de website van de fabrikant, en dan krijg je hem gratis thuisgestuurd.

Cube Air Cooler – prijs – test

De prijs op de website meer op de website van de fabrikant is de laagste die je zult vinden, het is immers logisch dat de fabrikant zijn eigen product ook aan de laagste prijs kan aanbieden.

Cube Air Cooler

Cube Air Cooler – prijs – testEn als je meerdere apparaten koopt, worden ze ook steeds goedkoper. Eentje kopen is dus relatief duurder dan drie tegelijk.

Ideaal als je er in elke slaapkamer eentje wilt zetten, zodat het hele gezin kan genieten van een frisse nacht, en er ook eentje op kantoor wilt hebben. Momenteel is er bovendien een geweldige aanbieding waarbij je wel 50% korting krijgt.

De Cube Air Cooler is dus tijdelijk nog goedkoper dan hij al is. Wacht niet langer tot je buren hem hebben getest, dit is hét moment om er zelf eentje of meerdere aan te schaffen en test zelf hoe goed de Cube Air Cooler werkt.

Cube Air Cooler – AliExpress – recensies – mini air conditioning

Cube Air Cooler – AliExpress – recensies – mini air conditioningDe Cube Air Cooler is alleen verkrijgbaar via de officiële website meer op de website van de fabrikant, zelfs op de populaire website AliExpress zul je hem niet vinden.

Je vindt er wel andere luchtverfrissers en mini airconditioning, met bijbehorende negatieve recensies, maar de Cube Air Cooler zul je er niet vinden. Kijk dan ook niet op AliExpress voor een mini air conditioning, koop de Cube Air Cooler en je zult niet teleurgesteld zijn.

En al is de Cube Air Cooler nog niet zo bekend, er zullen vanzelf meer positieve recensies komen, en daar kun jij er ook een van schrijven! Ga nu naar meer op de website van de fabrikanten bestel de Cube Air Cooler aan een geweldige prijs, wees er op tijd bij en geniet nog van de geweldige 50% korting.

Samenvatting

SamenvattingDe Cube Air Cooler is een revolutionaire luchtverfrisser die je echt in huis moet hebben voor de volgende zomer, zodat je op kantoor je hoofd koel kunt houden, en ’s nachts niet langer wakker ligt door de warmte.

Deze luchtverfrisser is makkelijk in gebruik, en blijft maar liefst acht uur werken zonder dat je het waterreservoir bij moet vullen, ideaal voor je nachtrust dus.

Promotie voor CUBE AIR COOLER KOOP NU!

Bovendien is hij klein van formaat, je kunt hem dus makkelijk meenemen naar een andere ruimte van je huis.

Elektronisch

15 REACTIES

  1. Mijn kleine meid sliep zo slecht in de hitte, en de herrie van een ventilator vond ze irritant dat ze daar ook niet goed mee sliep. Maar een vriendin raadde me deze draagbare luchtverfrisser aan die haar zoontje ook al gebruikte. En wat een oplossing! Mijn dochter heeft nooit meer last van slapeloze nachten, ze komt de nacht gewoon altijd goed door

    • Blijkbaar zit deze gewoon beter in elkaar. Want hij werkt echt goed hoor. Oke, koud krijg je het er niet van, maar het verfrist genoeg dat je geen last meer hebt van de hitte.

  2. Heb er een gekocht, en toen nog drie. Want ze werken echt goed, ik wil er in elke kamer wel eentje hebben staan. Het scheelt zo veel, zelfs overdag als ik met het huishouden bezig ben heb ik hem aanstaan.

  3. Ik had altijd een ventilator naast mijn bed staan, maar mijn nieuwe vriendin kon niet slapen door het geluid. En je hebt toch iets verfrissends nodig, zeker als je naast elkaar in bed ligt. Dus toen heb ik deze online gevonden en gekocht, echt heel fijn. We kunnen allebei weer lekker slapen tijdens warme nachten.

  4. Ik geef niks om de zomer, ben echt een wintermens, en ik heb echt een hekel aan warmte. Dus al die hete zomers zijn echt niet om uit te houden voor mij. Helaas heb ik geen geld voor een echte air conditioning, anders had ik die altijd aanstaan op 19 graden. Maar dit is ook een oplossing. Niet geweldig, de 19 graden haal ik niet, maar het scheelt toch een paar graden en is net wat beter uit te houden. Ik zit er thuis altijd naast en zou nou echt niet meer zonder kunnen.

    • Ook ik ben geen zomer mens, jij hebt me er van overtuigd dat ik ook een air cooler moet kopen. Ik hoop dat het echt helpt zoals jij zegt

  5. Nog een wintermens hier. Heb deze al een tijdje, en het is inderdaad geen winter gevoel, maar het maakt de zomer net iets draagbaarder.

  6. Mijn broer gebruikt hem alleen voor zijn kinderen, maar ik heb er voor mij zelf eentje gekocht, het scheelt veel hoor je ligt niet meer in bed te zweten, ik val veel beter in slaap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here